Vragen aan AlleKinderCampings

 

Wat kost het om vermeldt te worden met mijn kinder camping?

Een vermelding op AlleKinderCampings is gratis! Wel is het verplicht om een link naar onze website te maken. Daarnaast is er ook een betaalde vermelding waarbij een link niet verplicht is.

 

Ik wil een betaalde vermelding

Als u een betaalde vermelding wilt neem dan contact met ons op, wij sturen u dan een factuur toe en zetten uw vermelding om naar een betaalde vermelding. Op een (betaalde) vermelding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Hoe kan ik het logo van AlleKinderCampings gebruiken op mijn website?

Het logo kunt u hier downloaden, daarnaast kunt u ook de volgende HTML-code gebruiken om het logo te plaatsen op uw website:

<a href="http://www.allekindercampings.nl" title="Alle kindercampings"><img src="http://www.allekindercampings.nl/images/logo-alle-kindercampings.png" alt="Alle kindercampings"></a>

 

Toevoegen van uw camping aan AlleKinderCampings

Als u uw kindercamping gratis wilt vermelden op AlleKinderCampings.nl dan heeft u een account nodig, daarna kunt u inloggen en zelf uw camping toevoegen aan de website.

Account aanmaken

Het aanvragen van een account gaat gemakkelijk en snel:

  • Klik op In- en uitloggen in het menu en vul het formulier in.
  • Automatisch ontvangt u een e-mail met een activatie link die u moet bevestigen door op de link te klikken. Daarna is uw account geactiveerd en kunt u direct inloggen. Let op dat de activatie e-mail niet in uw spam-box belandt. Let erop dat de username geen @ en/of spaties bevat.

Toevoegen van uw camping

Het toevoegen van uw kindercamping op doet u als volgt:

  • Log in met uw account.
  • Nadat u bent ingelogd verschijnt links boven het menu Mijn Camping, klik hier op Nieuw. Er verschijnt nu een aanmeld formulier wat u in moet vullen met de gegevens van uw camping. Let hierbij op:
    • velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
    • het toevoegen van foto's wilt bij sommigen wel eens fout gaan, dit kan bijvoorbeeld komen door te grote foto's (max 500kb/stuk), een te trage internet verbinding of een oude browser. Wij adviseren om eerst de tekst in te vullen van uw camping, en later de foto's erbij te plaatsen (via het menu Mijn Camping -> Wijzigen). Mocht dit niet lukken, dan hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen.
  • Als u op Opslaan klikt wordt uw camping opgeslagen, eventuele foutmeldingen worden bovenaan weergeven.
  • Uw camping wordt direct weergeven op de website, dit kan je zien op de welkomstpagina (links-onder Nieuw).

 

Voorwaarden voor een vermelding

Een vermelding op AlleKinderCampings.nl is gratis, naast een gratis vermelding is er ook een betaalde vermelding mogelijk, hieronder ziet u de verschillen tussen beide vormen:

  Gratis vermelding Betaalde vermelding
Weblink verplicht Ja Nee
Reclame vrije vermelding Nee Ja
Prijs Gratis €49,-/jaar excl. BTW