Minicamping de Broodkist

Koudekerke - Zeeland


140km vanaf Utrecht.


Gezellige, ruime en kindvriendelijke camping, dichtbij strand.

Overzicht van de speeltoestellenAlgemeen

Wij hebben een minicamping op Walcheren. De camping ligt centraal tussen Middelburg, Vlissingen en het strand. Dit jaar hebben wij ook privé sanitair te huur bij uw campingplaats. U beschikt dan zelf over een toilet een douche en een wastafel.
We hebben heel veel speelruimte op de camping. Er is een tennisbaan op de camping aanwezig. Ook zijn er veel speeltoestellen. Verder zijn er ook skelters er staat een trampoline met een veiligheidsnet en hebben we een tafeltennistafel, een pooltafel, een biljarttafel en een tafelvoetbalspel. Op de camping is ook nog een voetbalveldje een basketbalpaal een volleybalveldje en een jeu de boulesbaan. In het hoogseizoen komt er 1 x per week een luchtkussen op de camping.
Bij slecht weer kunnen de kinderen in de recreatieruimte spelen.
Voor de kinderen is er gratis ponyrijden en pony’s borstelen. Ook zijn er aaibare dieren op de camping aanwezig.
Ook draadloos internet is aanwezig.
Bij de caravan of tent heeft u veel ruimte. We hebben een schoon en ruim toiletgebouw. Er zijn een koelkast, wasmachine en een droger aanwezig.
De camping is een ideale startplaats voor fietstochten.
Buitenom de vakanties kunt u voor 15,- per nacht voor 2 personen bij ons kamperen. In het hoogseizoen en tijdens de vakanties kost het 20,- voor 2 personen. Hier komen verder geen kosten meer bij. We hebben ook nog een website www.minicampingdebroodkist.nl