Camping la PInède ****

Die - Franse Alpen


1060km vanaf Utrecht.


Gelegen aan de voet van het Nationaal Natuurpark van de VERCORS, aan de oevers van de Drôme, bevindt zich Camping la Pinède
Algemeen

We verhuren er huisjes en bungalows van goede kwaliteit. Verder zijn ook gewone kampeerplaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. Kortom we bieden U alles die nodig is om een onvergetelijk moment van rust en ontspanning door te brengen.

U kunt zich ontspannen rondom het zwembad ( verwarmd en overdekt in voor- en naseizoen ), of op het strandje aan de rivier. Voor jong en oud hebben we verschillende speelterreinen en in de zomer een dynamisch meertalig animatieteam.

Ter plaatse is er ook een winkeltje met vers brood en croissantjes, een friettent met gerechten om mee te nemen, een pizzeria met oven op houtskool, een bar en een restaurant met grote keuze van huisgemaakte gerechten. Op het terras kunt U van dit alles genieten met daarbovenop een panoramisch vergezicht op de gebergten van de VERCORS.

Wij kunnen groepen tot 120 personen ontvangen in ons restaurant en in de vergaderruimte. We zorgen zowel voor de begeleiding als voor de uitwerking van uw seminar of werkvergadering.