Keraluic, camping vert

Plomeur - Bretagne


1100km vanaf Utrecht.


Een fraaie groene camping op een idyllisch plekje in Bretagne, 5 km van het strand. Grote standplaatsen, uitstekend sanitair. Gratis WIFI bereik over het hele terrein.

Aire Naturelle de camping vertAlgemeen

De camping ligt op 5 km van de zuidkust. Hierdoor genieten we van de invloed van de warme golfstroom en kunnen we zeker spreken van een microklimaat. Veel zon-uren en weinig regen. Niet alleen in het hoogseizoen is het hier lekker weer. In de zachte mei en juni maanden is het hier ook al heerlijk vertoeven. De nazomer reikt tot ver in Oktober.
Behalve zon en schaduw vindt men hier alles wat het kampeerhart begeert: 23 staanplaatsen (100-150m2) op een terrein van 1 ha. Omdat men in een grote cirkel staat, heeft men alleen zijburen. Midden op het veld zijn drie tentplekken zonder stroomaansluiting omgeven door boompjes. En er zijn uitstekende compleet vernieuwde sanitaire voorzieningen, die ook rolstoel toegankelijk is.
De receptie is iedere dag geopend, onder andere voor inschrijvingen, toeristische informatie, invriezen van koelelementen, ijsje of flesje wijn, een praatje en een pleister. Ook zijn hier verschillende fiets- en wandelroutekaarten verkrijgbaar. In de zomer is de kleine kampwinkel open voor de eerste levensbehoeften. Van begin juni tot eind augustus is er iedere dag vers brood verkrijgbaar. Op het terrein is een wasmachine aanwezig.
Over bijna heel het campingterrein is gratis en onbeperkt WIFI bereik. Verder is er een klimrek, schommels, een volleybalterrein, een ping-pongtafel en een jeu de boules baan. Voor het geval er toch nog een regenbuitje valt is er een spelletjeskamer (salle-de-jeu) en daar vindt u diverse spelletjes, zoals schaken, dammen, mens-erger-je-niet, kaarten, enz. Er is ook een bibliotheek voor groot en klein.


speeltuintje
salle de jeu
surfles