Camping La Foret du Morvan

LAROCHEMILLAY - Bourgogne


800km vanaf Utrecht.


Camping La Forêt du Morvan is een gezinscamping op een voormalige boerderij met ongeveer 3 hectare bos en 6 ½ hectare weiland. Er is geen zwembad maar wel een meertje.

Mooie Plateau plekken op de zuidhelling van de heuvelAlgemeen

Wij hebben 25 plaatsen voor u ter beschikking, daarnaast nog een aantal volledig ingerichte bungalow- en piramidetenten. De plaatsen zijn zeer ruim en iedere tent heeft uitzicht over een groot gebied. De camping ligt op een zuidhelling en heeft daardoor volop zon. Voor kinderen is er elke dag knutselen, verder zijn er activiteiten als kinderdisco, kampvuur, trekkerritjes, voetbal en diverse andere (sport)activiteiten Met ons hele team maken wij uw vakantie tot een topvakantie.
Voorzieningen: speeltuintjes, speelschuur met hooizolder, overdekte spelruimte met diverse binnenspelen, tafeltennis, bibliotheek,
Eten: Winkeltje, elke dag vers brood, twee keer per week table d’hote, op zondagavond kunt u uw eigen pizza maken. Op de andere dagen ook afhalen van frites e.d.
Vanuit de camping zijn diverse wandelroute's uitgezet, die u leiden door de bosrijke omgeving van de camping. Ook zijn er wandel en fietsroutes beschikbaar; vanaf de camping kunt u uitstekend een tochtje maken op de mountainbike of racefiets.
HUURTENTEN :
Iedere tent is volledig ingericht voor 5 personen en heeft (indien gewenst) eigen sanitaire voorzieningen. Wij hebben geen vaste wisseldag. U kunt zelf uw aankomst- en vertrekdag bepalen.
Op de camping vindt u 2 typen tenten; Piramide- en Bungalowtenten.
Eigen Sanitair
Wanneer u dit op prijs stelt heeft u de beschikking over een ruime "eigen" sanitaire ruimte, in één van de schuren op het terrein, waarin u een toilet, een aanrecht met warm & koud water en een douche aantreft. Een babybadje is aanwezig.


Prachtig uitzicht vanaf de meeste plekken of vanuit de huurtent
Elke week kampvuur
Zwemmeertje om heerlijk in te zwemmen